Premiere nieuwe software-oplossingen van SAi tijdens FESPA 2019 Munchen

SA International (SAi) heeft FESPA Global Print Expo 2019 (14-17 mei 2019 Munchen) aangemerkt als de plaats waar voor het eerst in de EMEA region nieuwe productinnovaties worden onthuld die de sign- en displaybedrijven grote mogelijkheden moeten geven voor creativiteit en productiviteit.

Op de beurs toont SAi zijn allerlaatste pakketten die oplossingen met toegevoegde waarde bieden en creativiteit en productieactiviteit verhogen en de groei van de bedrijven van hun klanten stimuleren. Bezoekers van de stand zullen de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan informatieve privélessen gericht op de Flexi en EnRoute-oplossingen, evenals de Box & Display-software van het bedrijf, welke is geïntroduceerd voor diegenen die snel en gemakkelijk op maat gemaakte kartonnen verpakkingen willen ontwerpen.

Met 30 jaar ervaring, gaat SAi op weg naar FESPA en zal ook zijn gloednieuwe, paarse branding voor het eerst laten zien op een grote pan-Europese beurs.

SAi als onderdeel van FESPA’s officiële conferentieprogramma

Bezoekers kunnen ook een meeting bijwonen van SAi’s vice-president, Technical Services, Eyal Friedman, die zal deelnemen aan de paneldiscussie van FESPA, “Automate or Die: from Printing Industry to Industry 4.0”. Dit informatieve debat gaat in op het belang van automatisering binnen de grootformaatindustrie, hoe dit verandert en de cruciale rol die software moet spelen. Dit vindt plaats in het Trends Theater op de beursvloer – donderdag 16 mei van 13.00 – 13.30 uur.

Optimaal gebruikmaken van de kracht van subscription-based software

FESPA biedt bezoekers ook de kans om de voordelen van toegang tot Flexi te verkennen via maandelijkse abonnementen en cloudgebaseerde downloads. Dit stelt grootformaatprinters en sign & display-bedrijven in staat een grote kapitaalinvestering te elimineren en lage operationele kosten te maken, terwijl ze er ook voor zorgen dat ze altijd profiteren van de nieuwste updates. Abonnees profiteren ook van SAi’s onlangs geïntroduceerde Sign Design Elements, een uitgebreide bibliotheek met meer dan zes en een half miljoen downloadbare items voor de sign-industrie.

Bezoek SAi op FESPA Global Print Expo 2019, die plaatsvindt van 14 tot en met 17 mei in de Messe München, Duitsland.