TTS opent nieuw, modern en volledig energieneutraal bedrijfspand

TTS (Texo Trade Services), de specialist in transfer printmedia en groot formaat bedrukbaar textiel, heeft haar nieuwe bedrijfspand officieel geopend op vrijdag 12 april. Dit nieuwgebouwde pand bevindt zich op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht, is 6.000 m2 groot en volledig energieneutraal. Met dit pand is TTS helemaal klaar voor de toekomst!

Grote groei

In haar voormalige pand in Waddinxveen barstte TTS na 10 jaar bijna letterlijk uit haar voegen. Een verdubbeling van het aantal medewerkers, een sterk groeiende internationale klantenkring en een verviervoudiging van de omzet in tien jaar tijd maakten een verhuizing naar een groter pand onvermijdelijk. Daarnaast is er (letterlijk) ruimte nodig om voorop te kunnen blijven lopen in service en innovatie. Van de 6.000 m2 oppervlakte bestaat 5.000 m2 uit magazijn-/bedrijfsruimte van 12 meter hoog en 1.000 m2 uit kantoor- en demoruimte.

Feestelijke opening, klaar voor de toekomst

Tijdens de feestelijke opening op vrijdag 12 april hieven de medewerkers van TTS het glas met opdrachtgevers, toeleveranciers, andere (zakelijke) relaties en natuurlijk familieleden. Directeur Floris-Jan van den Heuvel sprak zijn dank uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan de prachtige groei en het succes van TTS. Daarbij gaf hij aan uit te zien naar de toekomst. “Wij verwachten dat de markt voor digitaal textiel printen wereldwijd blijft groeien. Vooral in segmenten als retail en standbouw zal steeds meer textiel voor de aankleding worden toegepast. Maar ook bedrijven die textiel drukken voor de mode- of interieurbranche stappen over op digitale productie. Verder blijven de toepassingen voor digitaal sublimatiedruk groeien in de markt van promotionele items. Denk aan mokken, handdoeken, key-cords en vloermatten. Dit pand biedt ons meer opslagcapaciteit en een efficiënt magazijn en daarmee kunnen wij sneller en tegen lagere kosten opereren en inspelen op de groeiende vraag van de markt. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst!”

Duurzaam ondernemen in het hart van de Randstad

Tijdens de opening leidden de TTS-medewerkers de gasten rond in het nieuwe pand, dat zich recht in het hart van de Randstad bevindt: op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht. Dit terrein is strategisch gelegen aan het knooppunt A20/A12. TTS wil als moderne organisatie zo duurzaam mogelijk ondernemen. Daarom is het nieuwe pand volledig energieneutraal. Dat is mogelijk door het toepassen van vloerverwarming, luchtcirculatie met warmtewisselaars en zeer goede isolatie in combinatie met zonnepanelen.

Nieuwe diensten, stap in snelheid en efficiëntie

Het laatste decennium is TTS enorm gegroeid in digitaal bedrukbare textielmedia voor visuele communicatie, digitaal sublimatiepapier en zeefdruk transferpapier. In haar nieuwe pand heeft TTS de ruimte om aan de vraag te blijven voldoen en hierin verder te groeien. Er is ruimte om bepaalde productiestappen in huis te halen. Hiermee vinden afnemers in TTS voortaan een one-stop-shop. In de nieuwe stalenmakerij worden klanten sneller en makkelijker voorzien van stalen, wat de service verder ten goede komt. Nieuw is ook de demoruimte met diverse Mimaki-printers, Monti-kalanders en transferpersen. Hier kan TTS sneller nieuwe producten testen en naar de markt brengen. Daarnaast zorgt een laaddock ervoor dat containers en vrachtauto’s sneller en efficiënter kunnen worden afgehandeld.

Het nieuwe adres van TTS is Oostbaan 601, 2841 ML Moordrecht.