TTS wordt HP-dealer voor nieuwe HP STITCH textielprinters

TTS – de specialist in transfer printmedia en groot formaat bedrukbaar textiel – wordt in de Benelux dealer van de nieuwe STITCH textielprinters van HP. Deze nieuwe printers worden geïntroduceerdop de vakbeurs FESPA, van 14 t/m 17 mei in München. De HP STITCH S series is een nieuwe serie printers voor textiel, een compleet nieuw segment voor HP.

Versnellen marktacceptatie digitale printers

De HP STITCH S-serie bestaat uit digitale textielprinters die volgens een efficiënt en vereenvoudigd proces snelle en nauwkeurige kleurafstemming bieden. Het is de nieuwste innovatie van HP en ontworpen om de marktacceptatie van commerciële digitale printers te versnellen. De textielprinters zijn ideaal voor sportkleding/mode, interieurinrichting en soft signage-toepassingen.

HP-Stitch-S-300-at-TTS

Assortiment HP STITCH textielprinters bij TTS

In het gloednieuwe bedrijfspand van TTS komt een HP STITCH uit de 300- en 500-serie te staan. Beide zijn geschikt voor zowel direct textiel printen als sublimatietransfer. Ze combineren de HP Thermal Inkjet-technologie met sublimatie-inkten voor een superieure duurzaamheid van kleuren. HP heeft als eerste een spectrofotometer ingebouwd. Hiermee is het mogelijk om zeer eenvoudig de kleuren te profileren en ook bij reprints dezelfde kleuren te reproduceren.

Veelzijdig

TTS heeft zeer veel kennis in huis op het gebied van transfer en textiel printen en is naast dealer van de nieuwe HP STITCH-textielprinters ook exclusief agent van Monti Antonio transferpersen en transfer- en fixatiekalanders. TTS is verheugd nu ook HP STITCH-dealer te zijn en daarmee een nóg veelzijdiger partner voor haar afnemers.

Voor meer informatie: www.texo-trade.com